Never Stop Dreaming
Listening to Beautiful Life (feat. Cindy Alma) by Armin van Buuren

Ready for fastfit .. Wohooo cleber is back.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘ at Celebrity Fitness – Preview it on Path.

Listening to It Was Always You by Maroon 5

Suka parah sama lagu ini 🎀🎀🎢🎢 #selamatpagi – Preview it on Path.

Special Body Pump Class with @ykhendrawan as a mc at mnc channel, Thank you for coming and join with us. Dont forget to combine your excerice/workout with this class because you can learning endurance your body. Maybe you strong in free weight area, but you weak in this class. So dont give up. Hehe btw nice to meet you. #latestpost (at Celebrity Fitness Gandaria City)

Special Body Pump Class with @ykhendrawan as a mc at mnc channel, Thank you for coming and join with us. Dont forget to combine your excerice/workout with this class because you can learning endurance your body. Maybe you strong in free weight area, but you weak in this class. So dont give up. Hehe btw nice to meet you. #latestpost (at Celebrity Fitness Gandaria City)

Beres juga class bodypump yang special karena diliput sama salah satu acara di mnc life, dan special juga yang ngajar Mr. Ongky. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Btw balik lg ongky ngajar pump di gancit hehe, ditunggu informasi kapan tayangnya ya. with La Budza, Ongky, and yohan – View on Path.

Beres juga class bodypump yang special karena diliput sama salah satu acara di mnc life, dan special juga yang ngajar Mr. Ongky. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Btw balik lg ongky ngajar pump di gancit hehe, ditunggu informasi kapan tayangnya ya. with La Budza, Ongky, and yohan – View on Path.

Keadaan amburadul hahaha at Starbucks – View on Path.

Keadaan amburadul hahaha at Starbucks – View on Path.

How to make a flat belly.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ with La Budza, Izzi, Mytha🎢, Prima, and Sassa – View on Path.

How to make a flat belly.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ with La Budza, Izzi, Mytha🎢, Prima, and Sassa – View on Path.

Harus lebih berhati hati dalam memilih wedding organizer, vendor vendor pernikahan untuk acara hari H. Karena kalo udah berurusan dengan uang yang nominalnya ngga sedikit itu sering menimbulkan setan setan yang akan membawa kejalan yang tidak benar. #repath – View on Path.

Harus lebih berhati hati dalam memilih wedding organizer, vendor vendor pernikahan untuk acara hari H. Karena kalo udah berurusan dengan uang yang nominalnya ngga sedikit itu sering menimbulkan setan setan yang akan membawa kejalan yang tidak benar. #repath – View on Path.

Chukame Salad , not expensive for the price but for the taste is good.. (at Takigawa Gandaria City)

Chukame Salad , not expensive for the price but for the taste is good.. (at Takigawa Gandaria City)

Curry ala thailand, the look not very good to see it. but for the taste not bad, and i still love the curry from india. (at Thai Alley Gandaria City)

Curry ala thailand, the look not very good to see it. but for the taste not bad, and i still love the curry from india. (at Thai Alley Gandaria City)

PadThai (Entah tulisannya bener atau ngga) rasanya kalo dicampur sama bumbunya strong banget rasa cuka dan mostly ini kaya bihun goreng dimasak pake orek telur .  (at Thai Alley)

PadThai (Entah tulisannya bener atau ngga) rasanya kalo dicampur sama bumbunya strong banget rasa cuka dan mostly ini kaya bihun goreng dimasak pake orek telur . (at Thai Alley)